2024.07.24. - Kinga, Kincsõ

Ufó? Valami van a levegőben!

Ufó? Valami van a levegőben!
Ufó? Valami van a levegőben!A Nemzetközi Űrállomás egykori parancsnoka, Chris Hadfield nemrég arról beszélt, hogy számos olyan dolgot látott az égen, amire nem tudott magyarázatot adni. Gyorsan hozzáfűzte ugyanakkor, hogy „ostobaság, és a logikus gondolkodás totális hiánya lenne kijelenteni, hogy ezek a jelenségek egy Naprendszeren kívülről származó intelligens életformától származnak” – számolt be róla az Independent.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Hadfield a Nemzetközi Űrállomás parancsnoka volt, korábban pedig a kanadai légierőnél szolgálat vadászpilótaként. Az amerikai kormány a jövő hónapban fogja közzétenni az azonosítatlan légi jelenségekről szóló jelentését, a volt űrhajós így valamelyest megelőzte ezt.

Hadfield szerint valószínűleg létezik élet valahol máshol is az univerzumban, ennek azonban eddig még nem találtuk jelét. A Marson egyébként jó eséllyel bukkanhatunk az egykori élet nyomaira – ezt szolgálja a Perseverance küldetése is. Az egykori űrhajós szerint logikus dolog a szomszédos bolygón keresni, négy milliárd évvel ezelőtt ugyanis a Mars olyan lehetett, mint a Föld.

A végeláthatatlan űr megszámlálhatatlan UFO-t rejt magában.

Ezen kívül a Vénusz légkörében, vagy valamelyik gázóriás holdján is lehet még élet a Földön kívül.

Ufo-k léteznek!